Lumpini Park

LUMPINI PARK is ons woningbouw project. Op het domein van Mas Boronat komen er 700 woningen en 2 hotels met 660 kamers. De verkaveling van de eerste plot van 30 is al verkocht . Momenteel zijn wij met het bouwrijp maken van 4 verkavelingsprojecten met een capaciteit van 120 plots. Er zijn al ruim 30 maquettes van woningen gesitueerd op een plot. De kopers zijn vrij om nog wijzigingen aan te brengen. De onderhandelingen met Pim Gunzel, zijn in een ver gevorderd stadium.

Pim Gunzel is de Nederlandse makelaar in huizen in Spanje!  Hij geeft 2x per jaar een blad verkoopbrochure uit. Staat op bijna alle second home beurzen. Hoofdkantoor nabij Rotterdam en 5 filialen in het Spaanse.  In Frankrijk zijn wij dit jaar begonnen met ons expansie drift. Zo hebben wij nu 3 hotel projecten. Elk uniek, van een kasteel tot een eeuwenoude watermolen!  De bedoeling is per september daar met de upgrading & restyling naar ons format te starten.

Elk project heeft zijn eigen website, daarom verwijzen wij daarnaar en willen wij via de website van JSHG doorlinken naar onze Projecten, Festivals & Events en Uitgaansagenda. Boekingen/Artiesten Management, Personeel Management en Concept & Format Beheer zijn naast projectontwikkeling de activiteiten van JSHG.