Timeless Holiday

TIMELESS HOLIDAY is opgericht in 2013 en houdt zich bezig met boekingen en verzorging van events. Sindsdien voornamelijk gericht op de Zuid Amerikaanse en Spaanse markt. Momenteel heeft men in Agadir afspraken met hotel Almougar.

In Spanje zijn er diverse projecten, maar JSHG doet met Carnaval El Dorado de festivals en boekingen. Met festivals bedoelen wij grootschalige Dance feesten, zoals wij die in Nederland ook kennen. Denk maar aan Dance Valley, met bezoekers aantallen boven de 50.000 gasten. Salou, Mas Boronat, Tarragona, en Barcelona zijn onze targets voor de komende jaren in het Spaanse. Verder hebben wij enkele hotel ontwikkelingen in het Spaanse. Resort Club Hotel Alexander in Salou, 100  kamers met zeezicht met Rum Runners aan het boulevard.

In Nederland houden wij ons eigenlijk bezig met selectie van ons Horeca/Event Management team. Dit omdat hier gekwalificeerd personeel voorhanden is die ervaring heeft met grootschalige Dance feesten. Nederland heeft toch de beste Dj’s en Dance feesten!